I blog because I have something to say.offer.make.

You can't hold up a blog; you can hold up a magazine...
Q-Rekrutt

I dag er vi på Jæren og filmen kuer, eller kyr som det heter på norsk. Men ikke hvilken som helst kuer, de flinkeste og kuleste kuene i hele norge. Q kuer.

Les mer
fal / 0
MØLL!

Det gleder oss at vi igjen skal lage film med Andrew Amorin. "Møll" er en kortfilm om å flytte noe ut av livet for å gi plass til noe annet. Om selvstendighet, men også om frykten for å gripe et problem ved roten. En kvinne oppdager en møll i leiligheten, og tar affære; alt må renskes ut og fjernes for å bli kvitt utøyet. Det er Tora Døskeland som har skrevet manuset til denne vidunderlige historien. Vestnorsk har gitt oss 450.000,- i støtte til å lage denne filmen, hurra for de og oss.

Les mer
fal / 0
Nye filmer for Skyss

Når noen gir deg i oppdrag å kaste vann på folk og samtidig filme det i 2000 bilder i sekundet, da koser vi oss!) Vi har laget en ny holdningskampanje i samarbeid med oktanorangeriet og Skyss.

Les mer
Njål Lambrechts / 0
Karabin – Webfilmer

Web filmer med de utrolig hyggelige og effektive menneskene i Karabin. Happy med denne og.

Les mer
fal / 0
OppNed til Nordisk Panorama

OppNed er nominert til beste kortfilm som en at de 3 utvalgte fra Norge, og plukket ut fra 615 innsendte filmer!) Vi krysser fingrene og håper, men er også veldig glad for å være trukket ut til å være blandt de 15 utvalgte filmene i år.

Les mer
fal / 0
BLISS – The movie

Blinkfilm har vært lineprodusent for den engelske spillefilmen BLISS på deres opptak i Norge. I Bergen, Myrdal, Flåm og Fjærland med 40 engelske filmarbeidere på slep, har vi fikset og ordnet. Uten våre norske hjelpere hadde dette aldri gått bra. Tusen takk Richard, Linda, Håvard og Rene.

Les mer
fal / 0
Stills jobb med Thomas Motta

Stills fotograf Thomas Motta er tilbake i norge for å gjøre den nye tyske kampanjen for et hemmelig bilmerke som heter Skoda. Location er også hemmelig!)

Les mer
fal / 0
GRANDIOSA

Film for Grandiose Pizza rull. En pizza i uvant format på film i et anderledes format. På boards overalt i norge.

Les mer
Njål Lambrechts / 0